Rietmatten specialist

Rietmatten specialist

December 22, 2021 0 By Jan van Halst

Op zoek naar advies over rietmatten van een rietmatten specialist? Bij Rietmattenspecialist weten ze alles over rietmatten. Zij bieden namelijk drie varianten aan die elk hun eigen eigenschappen en voordelen hebben. Wil je meer privacy creëren op je balkon of in je tuin? Dan kan je het beste voor dikke rietmatten kiezen.

 

De dikste rietmat die zij aanbieden heeft een stengeldikte van 15mm. Door de dikte van de stengels en de dichtheid van het riet op elkaar, zorgt dit samen voor een goed en dik scherm. Hierdoor heeft het als primaire functie het creëren van privacy. Het zorgt namelijk voor een maximale gezichtsdichtheid.

 

Vanwege de stengeldikte en de stevige kwaliteit van het riet, wordt deze mat vaak gebruikt als scherm op een balkon of als vervanging van een hek of schutting in de tuin. Daarnaast geeft het rietscherm een mooie en natuurlijke uitstraling in je tuin of balkon.

 

Een dikke rietmat is dus zeer geschikt om onoverdekt geplaatst te worden. Door de mooie en natuurlijke uitstraling is het ook een goede toevoeging op overdekte plaatsen zoals een dakterras of balkon.

 

Door zijn stevige kwaliteit heeft een rietmat een lange levensduur van 5 jaar. Als het scherm overdekt geplaatst wordt, zal het scherm een langere levensduur hebben.