Ray-Ban Stories: de slimme bril van Ray-Ban en Facebook

September 5, 2021 0 By Jan van Halst

Ray-Ban plus Facebook brengen gezamenlijk den eerste slimme bril ofwel smart glasses doodop de handel genaamd Ray-Ban Stories, die klasse met alledaags conventie combineert. Ray-Ban Stories brengt vastleggen, delen plus beluisteren naar eentje heel verfrissend niveau. Een bekendmaking diegene ze trouwens eentje klas geleden ofschoon bezitten gedaan.

De bril is leverbaar per 329 euro ter twintig verschillende combinaties van de meest iconische monturen van Ray-Ban (Wayfarer, Round of Meteor) met verschillende glazen. Ray-Ban Stories bestaan vacant ter winkels van Ray-Ban, doodop Ray-Ban.Com, plusteken bij retailers in den Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Italië, Ierland en Australië. De bril existentie ook verkrijgbaar met gepolariseerde glazen (vanaf 359 euro), meekleurende glazen (409 euro) en op kracht (achten variëren).

De 4 belangrijkste features van de bril
Convenient Camera Capture: Met den directe video- plus fotografie-technologie legt de gebruiker spontane momenten makkelijk vast met den duo 5MP-camera’s aan den voorkant van het brilmontuur. Hierdoor ben jou sereen voort gewend inkeping jouw over te loeren. Een led-lampje gaat branden wanneer den camera’s aan staan plus er plaatje’s of video’s gemaakt wordt. Je kan nog handiger momenten vastkluisteren inclusief Facebook Assistant plusteken de activatie “Hey Facebook!” wegens handsfree foto’s plus video’s te vervaardigen. Spreek simpelweg de woorden “Hey Facebook, neem een plaatje!” overheen plus den Ray-Ban Stories handelen de rest.

·Stijlvol ontwerp: De gebruiker kiest zélf ie montuur plusteken glazen. De Ray-Ban Stories is verkrijgbaar ter drie stijlen: Wayfarer (ook beschikbaar in niettemin Wayfarer L), Round plusteken Meteor. De bril eigendom vijf verschillende tinten om over te selecteren plusteken nog meer glazen, snee twintig mogelijke variaties.

·Ingebouwde audio: Met de ingebouwde Bluetooth plus ene audioset inclusief trio microfoons kunnen gebruikers hoen favoriete media, rietje of podcast vanuit elke app doodmoe hun telefoontoestel beluisteren plusteken telefoontjes beantwoorden – iedereen vanuit de bril.

·Facebook View-app: De Facebook View-app existentie direct gelinkt aan den bril. Deel foto’s vervolgens gemakkelijk inclusief vrienden plus familie, plus doodmoe Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, of welke app dan zowel.

Ray-Ban Stories bestaan ontworpen met privacy in het gedachten. In de bekendmaking schrijft Facebook: “We zorgen ervoor dat bezitters van den bril – plusteken den mensen om hen heen – zich comfortabel, risicoloos en inderdaad geïnformeerd voelen.” Meer info over hoe kant dat handelen, van specifieke productkenmerken tot tips sneetje den dragers van onze brillen, zijn in opsporen op dit microsite.